Appelsiinin tuoksua · Bloggaus · Yleistä

Blogiin kirjoittaminen

Olen aina ollut päiväkirja- ja listaihminen. Raapustelen kalentereiden sivuille ja joskus päiväkirjoihin ajatuksia ja tapahtumia. Blogiin kirjoittaminen on uusi asia minulle. Huomasin eilen, että pitää opetella sellainenkin uusi asia, että kirjoitus blogiin on valmis, kun sen julkaisee. Korjailin ja muotoilin tekstejäni useaan kertaan, kun aina tuli uusia ajatuksia. Kun julkaisen, en enää korjaile. Kirjoitan sitten uuden artikkelin, jos on jotain uutta sanottavaa.

Blogiin kirjoittaminen on terapeuttista. Oman blogin kirjoittaminen on kuin pitkäaikaisen haaveen, kirjan kirjoittamisen, toteutuminen.

4 vastausta artikkeliin “Blogiin kirjoittaminen

  1. Olen ensi kertaa blogissasi ja iloitsen avoimmuudestasi! Jatka vain samaan malliin. Minua voit käydä lukemassa tuosta osoittesta ja myös maire.vuodatus.net

  2. Kiitos käynnistäsi, Palaga! Tilasin itselleni molemmat blogisi : )

    Tänään sain muokattua oman blogini uuteen uskoon eli lisäsin reunaan kaikenlaisia lisätietopalkkeja. Sen myötä huomasin, että olen saanut jo monta lukijaa. Tällä hetkellä blogia on käynyt kurkkimassa 447 lukijaa. Kiitokset kaikille lukijoille!

  3. Tämä on ehkä tyhmä kysymys, mutta kysyn nyt kuiteskin : Eli tuosta Rocking Bloggerista: Jos haluaisin myöntää Rocking Boy Bloggerin Pekalle, koska hänen bloginsa on niin kaunis ja hauska valokuvausblogi, niin saanko tuosta vaan ottaa tuon merkin, sinisen ,sun blogista omalle blogilleni ja kertoa siinä ,että Pekka saa tämän. Ja sitten vielä Pekalle jättää viestiä, että käyppä hakemassa merkki itelles mun blogista????? Onko tää ihan nyt näin vain yksinkertaista ???

  4. Hei Eija ja kiitos kommentoinnista!

    Muista aina, että tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Kysy joka tapauksessa, kun siltä tuntuu : )

    Ajatus on ollut, että kun tunnustuksen saa joltakin, niin sitten sen voi myöntää eteenpäin jollekin. Joten tässä tulee, ole hyvä, myönnän sinulle Rockin’ Girl Blogger -tunnustuksen, jonka voit antaa omassa blogissasi Rockin’ Boy Blogger -tunnustuksena eteenpäin Pekalle : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s