Appelsiinin tuoksua · Taustaa

Tuplana, kiitos

Äiti ja isä ovat aina paketoineet kaikki kuljetettavat asiat vähintään kahteen pakkaukseen. Pelkkä laukku, muovi- tai paperikassi ei riitä, on käärittävä vielä toiseen pussiin tai kääreeseen. Ettei vaan kuljettava asia, esim. maito- tai mehutölkki tai hammastahna, valu kassin pohjalle. Sehän olisi aivan kamalaa. Jos vahinko kuitenkin tapahtuu, niin sitten asiaa voi päivitellä… ja kauan. He ovat kai oppineet tavan omissa kodeissaan tai omien kotien vaikutuksesta. Tämä tapa on siirtynyt myös minulle.

Ehkä samasta tavasta johtuen sidon aina kengännauhat kahteen solmuun. Etteivät ne vain aukea. Lapsille pitää pukea kunnolla vaatteita, etteivät vain palellu tai saa vetoa. Etteivät he vain tule kipeiksi. Aina pitää olla lämpöisiä vaatteita päällä, kun lähdetään ajamaan autolla, ettei palellu tienposkessa, jos auto jättää tielle. Aina lähtiessä on käytävä vessassa, ettei tule vessahätä matkalla, koska huoltamoille ei pysähdytä turhaan.

Koskaan ei voi olla liian varovainen tai riittävän varautunut pahimpaan.

2 vastausta artikkeliin “Tuplana, kiitos

  1. Hyvää Vappua sinulle! Olit kommentoinut blogiani. Kiitos. Minulla ei ole ollut sitä vielä kovin monta päivää enkä ole aiemmin lueskellut muiden blogeja, ja nyt jo olen ehtinyt hämmästyä kerta kerran perästä, miten tunnistan itseni muiden pätkistä. Kokemus siellä ja toinen täällä… Sinun blogisi tuo syvän tuttuuden tunnun.

    On tämä ihmisyys vinkeä asia…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s