Appelsiinin tuoksua · Bloggaus · Luovuus

RockYou-kuvashow

Bongasin SusuPetalin blogista hakusanatanssin – kiitos ideasta!

 

 

 

7 vastausta artikkeliin “RockYou-kuvashow

 1. Olipa hauska:) Jäin itse asiassa eilen koukkuun blogiisi. Kävin yöllä kahlaamassa kaiken läpi ja kuvat olivat siten tuoreessa muistissa ja palauttivat mieleen tunnelmia.

  Itselläni on monta vuotta terapiaa takana, edelleen kesken ja parhaillaan akuuttia tuskaa tyttären vaikean masennuksen tähden, siksi tuntuu tällä hetkellä turvallisemmalta vierailla muiden blogeilla (blogeissa?, ovat uusi tuttavuus mulle, vaikka olemassaolosta olenkin tiennyt). Toivottavasti et pane pahaksesi, jos hengailen kappaleen matkaa mukanasi. Blogisi on kadehdittavan esteettinen, selkeä, raikas, mielenkiintoinen – kuin hyvä kirja, sitä ei malttaisi laskea käsistään ja odottaa jo jatkoa. Lisäksi tunnen sielunsukulaisuutta kanssasi mm. seuraavien asioiden tähden: auringonkukka, appelsiinin tuoksu, keltainen, oranssi, Torey Hayden,… Olet kokenut kovia, mutta et ole jäänyt tuleen makaamaan. Olet selviytyjä. Ehdottomasti. Ja olet jo voiton puolella. Pahimman tuskan purkanut muualla, muualle kuin tähän virtuaalipäiväkirjaan. Siksi sitä on helppo lukea.

  Tunnetko muuten Tony Dunderfeltin Henkilökemian? Hän soveltaa siinä värejä – sininen, punainen, keltainen, vihreä – kuvaamaan temperamenttien toimintaa niin yksilön sisällä kuin ihmisten välisissä henkilökemioissa. En ole lukenut kirjaa, mutta ollut joskus hänen luennollaan. Olin keltainen. Vieressäni istui vihreä hlö. Ja aivan kuten Tony etukäteen sanoi, vihreä kättelyharjoituksessamme nieli loppuosan omasta nimestään. Moni muukin asia löysi maalinsa tuolla luennolla 🙂

 2. SusuPetal, RockYou-ohjelma on addiktoiva : ) Olen pyörinyt siellä aikas paljon sen jälkeen, kun löysin ohjelman sivujesi kautta. Miten muuten sait sen kirjainsanatanssin tehtyä?

 3. Hei Ninnu!

  Olet lämpöisesti tervetullut aina blogini sivuille.

  Blogistania on ollut vasta vajaan kahden kuukauden ajan minulle käyntikohde ja täältä ei malta olla pois. Kahlaan erilaisia blogeja läpi tutustumalla erilaisiin ihmisiin ja tapahtumiin. Joskus löydän omia kokemuksiani ja ajatuksia vastaavia toisten blogeista ja tunnen samanlaista sukulaissieluisuutta : )

  Välillä vuodatan omia kokemuksia ja tuntojani pääni sisältä pois pyörimästä. Tämä on tehnyt pelkästään hyvää minulle. Pääsin kevään aikana hiipivän masennuksen yli, kun asiat järjestyivät parempaan suuntaan ja olen saanut nukuttua : )

  Tony Dunderfeltin Henkilökemia kuulostaa tutulta. Minulla on joku Tony Dunderfeltin kirja, joka on tainnut sivuta tätä värihenkilökemiaa.

  Aurinkoista sunnuntaipäivää!

 4. Ohjelmassa on kohta ”captions”,(oikealla reunalla), klikkaat sitä ja näkyviin tulee customize, jossa voit valita tekstin värin. Siinä on myös kohta ”animation”, jossa voit valita, millä tavalla tekstin haluaa tulemaan.

 5. Kuten todettu, niin tää juttu on todella addiktoivaa! Ohjelma näytti ensin siltä, että sinne voi vain syöttää kuvia ja valita leffakansia, mutta sain kierrettyä ongelman. Kun saan seuraavan jutun valmiiksi, laitan sen näkyville. Kiitos avusta, SusuPetal!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s