Appelsiinin tuoksua · Bloggaus · Juhlapyhät · Nyt

Hyvää jussia!

Kauniit ja lämpöiset kiitokset kaikille blogini lukijoille,

teitä on käynyt jo yli 12,300!

Hyvää juhannusta!

Edit 25.6.2007: Laitanpa tähän saatuja juhannustekstiviestejä talteen:

 • On aika mittumaarin, otanpa siitä vaarin. Teen koivusta vastan ja sen kossussa kastan. Pistän yrtit tyynyn alle ja sammun lattialle. Hyvää juhannusta!
 • Nauti uusia perunoita ja voita, mansikoita ja makkaroita. Tee saunaan tuore vasta, varpaat veteen kasta. Hakkaa liiteriin halkoja, oio nurmikolla jalkoja. Ihastele poutapilviä, siristele auringossa silmiä. Haiste kesän tuoksut, unohda turhat juoksut. Muista paljon lekotella, laiturilla elämää hekotella. Mieti kivoja juttuja, tapaa ystäviä, tuttuja. Älä murehdi ötököitä, vietä rauhallisia juhannusöitä. Rattoisaa jussia!
 • Kerreeppä seihtemä er heinee tyyny alle ja jos uamula o nivustaipeis ihottummoo tai piä kippeenä ni allerkine oot! Hyvvee juhannusta!
 • Juhannuksena suosittelen hauskanpitoa: – Jos pää on tyhjä, se on helppo juoda täyteen. – Parempi alkoholi aivoissa kuin aivot alkoholissa. – En minä juopottele, mitä nyt kännissä tulee otettua pari kaljaa. – Vien rahani mieluummin Alkoon kuin pankkiin. Alkossa saa paremmat prosentit. – Parhaiten säästää energiaa se, joka sammuu jo alkuillasta. – Miten niin voi juoda liikaa? Viinahan loppuu aina kesken. Hyvää juhannusta!
 • Kerreeppä seehtemän eri kokosta kivenmurikkoo ja laeta ne lakanas alle. Jos oot uamulla pahkuroella, et oo aeto rinsessa! Hyvvee juhannusta!
 • Nytpä keskikesän aikaan nauti näistä: hyvistä juomista ja ystävistä. Mutta muista vain, kun valmistuu shotti, niin laita lasin reunalle papiljotti. Ja kun tyhjä on lasi ja juoma juotu, laita paplari päähän, muistat juomien määrän. Aamulla tietää, montako otti, siitä muistuttaa papiljotti. Ja vaikka aamulla krapula ois syvin, niinonpahan ainakin tukka hyvin! Hauskaa juhannusta!
 • On rempseätä viettää jussia, kun saa rauhassa… grillata. Läpi yöttömän yön voi ulkosalla hillua, kun varoo ettei sääsket syö… jalkoja. Älä itseäsi kuitenkaan loppuun raada, tarkoitushan on lopultakin… viettää hauska juhannus!
 • Ota käpy pois kenkäst, kaar vesi pois saappast, nost ämpär pois silmiltäs, jua kuppis tyhjäks. Ol ilone, ol valone, ol pulune. Älä lait kät sirkkeli, älä purot kirvest kintuil, älä unhota kotti avamei, älä karota annetui syrämei. Vie roskapussi mennesäs. (Heli Laaksonen) Hyvää juhannusta!
 • Pyysin kukkasta, sain puutarhan. Pyysin jokea, sain meren. Pyysin ystävää, sain sinut. Aurinkoista juhannusta!
 • Sillin suolaista, mansikkaisen makeaa, kuohuviinin kuplivaa ja ennen kaikkea aurinkoista juhannuksen jatkoa koko perheelle!

9 vastausta artikkeliin “Hyvää jussia!

 1. Kiitokset juhannustoivotuksista! Kirjasin vastaanottamani juhannustekstiviestit ”jemmaan” ja muitakin ilahduttamaan kirjoitukseni loppuun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s