Appelsiinin tuoksua · Bloggaus · Blogispotti

Blogilista on uudistunut

Bongasin 273 blogia sisältävästä blogilukijastani ensimmäiseksi iso stoben: Blogilista uudistui -jutusta, että Suomen kattavin blogihakemisto, Blogilista, on uudistunut tiistaina 6.5.2008. Sieltä löydät tällä hetkellä 15450 suomalaista tai suomalaisiin aiheisiin liittyvää blogia.

Just Sopivasti: Blogilista on myös huomannut, että Blogilista näyttää uudistuneen oikein urakalla. Katapultin statistiikka näyttää nollaa, koska uudistus on kesken. Samoin bEnropE: Hei! Uusi blogilista! mainitsee muutamia lastentauteja näin uudistuksen alkuvaiheessa.

Mari Koo kirjoitti, kuinka Blogilista siirtyi muutaman tunnin huoltotilasta takaisin käyttöön uusini voimin eilen. Beta-versiota oli testailtu aiemmin, mutta julkistushetkellä lista oli kuitenkin sekaisin. Joka tapauksessa Mari toivotteli työniloa Sanoma Digitaliin, jotta listan ongelmat saadaan ratkottua.

Kriisipuuro: Tämä vesi kannattelee sinua, ole rento antaa tullakin jo vähän reippaammin palautetta, koska ilmassa väreilee sampopankit. Viestintätalo voisi parantaa viestintäänsä. SusuPetal: No voi sanonko mä mitä -jutussa totesi, että ”noh ehkä huomenna” tai ”äh olkoon” Blogilistan uudistuksesta. Tapahtui Tiitiäisen maassa: Blogilistaseni minkä teit yhtyy edellisiin. turisti on karkkikaupassa 500 ilmapallon kera ja on eri mieltä Blogilistan kanssa siitä, että hänen bloginsa olisi hääblogi. Samoin Tutkijankammion portailla -blogin tilaajat on hukattu ja avainsanat mitä sattuu. Valkoinen valo: Tekniikan riemuvoittoja taas kertoo, kuinka avainsanojen perusteella hän olisi bulimikko, jolla on vakavia parisuhdeongelmia! Ja myöhemmin hänen aiheina olisi ollut lintu, valokuvat ja ryhmäblogi käsitöillä höysteityinä. Viides rooli: Paluu menneisyyteen on jakamassa Sampo-prenikkaa, jota jaettaisiin vinon hymyn kera kaikille tietotekniikan parissa enemmän tai vähemmän ryssineille.

Iines raportoi myös blogilistan sekoilusta statistiikan ja avainsanojen suhteen. Olen näistä samaa mieltä, sillä oma blogini lisätietoja-sivulla tilaajia kerrotaan olevan 1 ja mainitaan avainsanoina:

* harrastukset
* historia
* ilmailu
* näyttelyt
* projektiblogi
* rakentaminen
* tietokonepelit
* vapaaehtoistyö
Kanavina:
* Huumori
* ajanviete

Jään odottamaan, että mihin päin tämä uudistus lopulta menee.

10 vastausta artikkeliin “Blogilista on uudistunut

  1. Hei – mulla oli ihan samat avainsanat tunti sitten (aiemmin aamulla ne oli jotain ihan muuta…)! Nyt ne ovat kadonneet kokonaan… se voi olla hyväkin merkki, voihan? 😉

  2. Minua tässä uudistuksessa risoo se, etteivät entiset jutut toimi (esim. päivitä nyt) enkä ole löytänyt mitään uusia toimintoja, joista olisi hyötyä. Minun statsini näyttävät olevan jotakuinkin kohdallaan ja avainsanat ovat todella eksoottiset blogit ja blogaaminen (Wau!). Kaikki suosikit näkyvät kahteen kertaan

  3. Äh, mitäs kerskuin, nyt on enää 48 lukijaa jäljellä! Sitäpaitsi ei ne blogit ja blogaaminen olleetkaan avainsanoja, vaan kanavia. Muuten edellinen kommentti pätee edelleen.

  4. Ihmettelen eikö kukaan muu ole innostunut uutuuksista ? Minusta on kiva nähdä naamoja, kurkkia toisten suosikkeja (olenko ainoa joka julkisti omansa ? no karsin sinne vain TOP-10 listan kun kerran tilastot ovat pop…) ja laitoin peräti naamakirjatunnukseni jos joku on kiinnostunut.

    Olenko ainoa joka on innoissaan ? On ihan kotoinen olo, melkein kuin duunissa olisi kun tekniikka tökkii – tervetuloa arkeeni. =D

  5. Maurelita: No ei kykene olemaan, kun kaikki muu on viety. Ketuttaa koko yhteisöviritelmä. Ei Blogilista sivustona ole mikään yhteisösivusto, vaan ensisijaisesti käyttöväline. Nyt luulevat Sanoma Digitalin puusilmät tekevänsä uutta last.fm:ää blogien lukijoille, sen sijaan että miettisivät edes hetken mikä sen pääasiallinen käyttötarkoitus on ollut tähän asti.

  6. Hei stobe ja kiitos kommentoinnista! Kiitokset myös kaikille muille tähän juttuun kommentoijille!

    Vinkkaan mielelläni sinulle linkkejä, mutta nyt on hieman kiirettä juhlien järjestämisen kanssa, joten palaan mahdollisimman pian asiaan. Tod.näk. viimeistään sunnuntaina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s