Appelsiinin tuoksua · Bloggaus

RSS-lukija sekaisin sekä Digitodayn blogikisan voittajat

RSS-lukijassa blogien tekstit sekaisin
Seuraan lukuisia blogeja oman RSS-lukijani kautta. Nyt joko RSS-lukijassa (NetNewsWire Lite) tai blogipohjassa (WordPress) on joku ongelma. Jokaisessa WordPress-pohjaisessa blogissa on näkyvissä juttuja WordPressin omasta blogista, mm. WordPress Party in San Francisco -juttu. Oman blogini tiedot sain kuntoon, kun peruin tilauksen ja tein tilauksen uudestaan. Sen jälkeen blogini viimeisten juttujen otsikot ilmestyivät oikein näkyviin. Ehkäpä tämä on joku tilapäinen häiriö tai sitten minun pitää uudelleentilata WordPress-blogit omalle blogilukijalleni. Tässä kuvakaappaukset:

Digitodayn blogikisan voittajat
Digitodayn blogikisan voittajat julki

Blogiäänestykseen osallistui kaikkiaan 2253 äänestäjää. Jokainen sai äänestää yhtä blogia kustakin sarjasta.

Neljässä eri sarjassa eniten ääniä annettiin harrastusblogeille ja myös suurimman yksittäisen äänimäärän keräsi pelikonsoleihin ja peleihin erikoistunut Konsolifin. Tekijätiimin ylläpitämä blogi sai 698 ääntä yhteensä 2053 äänestä.

Tuomaristo valitsi omaksi suosikikseen Kari Haakanan blogin. Tuomarit antoivat kunniamaininnat visuaalisuudesta blogeille Vammaisen vartalon kuvat ja En vain osaa. Kunniamaininta kielellisestä rikkaudesta ja monipuolisuudesta annettiin blogille Pölli tästä.

Parhaaksi ammatti/teknologia -blogiksi äänestettiin markkinointiin keskittyvä ideoiden jakelublogi Pölli tästä, jonka takana on alan konsultti Jari Parantainen. Blogi sai 264 ääntä 1847 annetussa äänestä. Se voitti viidellä äänellä Blogilistan perustajan Sami Köykän ja hänen vaimonsa Riitta Santala-Köykän pitämän Pinseriblogin ja seitsemällä äänellä Kari Haakanan blogin.

Yhteiskuntasarjan blogeista eniten ääniä keräsi Mari Koistisen Kulutusjuhla. Se sai 1837 äänestä 443. Toiseksi sijoittui Vammaisen vartalon kuvat 323 äänellä. Tunnettu Jukka Kemppinen –blogi sijoittui neljänneksi.

Henkilökohtaisten blogien sarjat voitti 545 ääntä 1896:sta saanut blogi nimeltä Eniten vituttaa kaikki. Sitä tekee salanimien Pasa ja Atpo taakse kätkeytyvä parivaljakko.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s