Alkoholismi · Appelsiinin tuoksua · Avioero · Läheisriippuvuus · Lähisuhdeväkivalta · Narsismi · Nyt · Vastuullinen vanhemmuus

Lapsen huollosta tehdyn sopimuksen vahvistaminen

Lapsen huollosta tehdyn sopimuksen vahvistaminen

Viranhaltijan päätös

Lapsen huollosta annetun lain (361/83) 8§:n nojalla sopimus on vahvistettu.

Me allekirjoittaneet vanhemmat olemme sopineet seuraavaa:

Lapsen huolto uskotaan äidille.

Päiväys 3.6.2008 ja vanhempien allekirjoitukset

 

Äiti    Isä

***
Sain eilen kahden vanhimman lapsen huollosta tehtyjen sopimusten vahvistukset, joten nyt se on totta! Lapset jatkavat asumista minun luonani (näinhän tilanne on ollut avioerosta lähtien) ja tapaamisoikeudesta on sovittu erikseen. Alkuperäisessä tapaamissopimuksessa lukee, että isällä on oikeus tavata lapsiaan joka toinen viikonloppu, mutta se ei nyt pidä paikkansa, koska hän ei ole käyttänyt oikeuttaan kohta 2 vuoteen. Mikäli hän haluaisi tavata lapsiaan, niin se pitää hoitaa valvottuna tapaamisena. Exä istuu vielä tämän kesän linnassa tuomiota rattijuopuksesta ja ihmisten yliajosta. Saa nähdä, miten hänen elämänsä muuttuu linnatuomion jälkeen.
Itse olen tyytyväinen, että sain vihdoinkin yksinhuoltajuuden.

9 vastausta artikkeliin “Lapsen huollosta tehdyn sopimuksen vahvistaminen

  1. Hei genoveeva ja kiitos kommentoinnista!

    Valvottuja tapaamisia ei ole järjestetty kertaakaan viimeisen kahden vuoden aikana, enkä jaksa uskoa, että vankilasta vapauduttuaan exä niitä tulee jatkossakaan järjestämään. Viranomaisten kanssa exä ei ole koskaan ollut aktiivinen, sillä hän tarvitsee tähän toimintaan aina jonkun muun. Mikäli sellainen ihme tapahtuu, että hän todella järjestää itse tapaamisen, niin vedän rastin seinään. Olen huomannut, että lapset ovat alkaneet menettää toivoansa isänsä suhteen. Viina vie liikaa miestä.

    Otan toivotukset ilolla vastaan, niitä tarvitaan aina 🙂 Toivon myös voimia ja iloa sinun elämääsi! Halit!

  2. Olen sieltä täältä pikkuisen vilkuillut blogiasi ja tiedän, että tulen käymään sitä ajan kanssa läpi. Onneksi lapsillasi on yksi tasapainoinen ja turvallinen ihmissuhde. Ehkä he tapaavat isäänsä ja muodostavat suhteen häneen vasta aikuistuttuaan. Elät vaikeita aikoja, mutta lapset antavat kummasti voimaa ja uskoa tulevaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s