Appelsiinin tuoksua · Kirjat

Pomo on pahin

Sain elämäni ensimmäisen nettikirjan itselleni. Kirjailija Rosetta Kivi ojensi sen minulle jutussaan. Olen aiemmin lukenut tämän upean kirjan, mutta nyt sain sen ihan omaksi nettiversiona. Kaunis kiitos, Rosetta!

Anteliaan Rosettan luvalla pääset lukemaan ilmaiseksi koko Pomo on pahin -kirjan täältä. Ja koko kirja myös ruotsiksi .pdf-muodossa täältä. (Suomenkielisen kirjan lukeminen edellyttää Flash versiota 6. Sellainen on suurimassa osassa koneita, mutta voit myös ladata Flashin ilmaiseksi täältä.)

5 vastausta artikkeliin “Pomo on pahin

 1. pitääpä lukea – harmi ettei sitä voi tallentaa. -höh, tässä sitä naristaan ,vaikka ilmaiseksi saadaan…. eihän lahjahevosenkaan suuhun ole katsomista 🙂

  joskus seurasin Rosetan blogia, mielenkiintoista luettavaa.

  tästä jatkumona itselleni ajatuksia pomoista ja alaisista. Kuinka pomolta ja esimieheltä vaaditaan hyviä esimiestaitoja – ja kuinka alaisilta ei vaadittaisi mitään. (tämä ei liity millään lailla Prebenin kuvitteelliseen käytökseen). Voisiko ”alaiset” (kamala sana) olla myös hyviä alaisia? ehkä tästä joskus jatkan.

 2. Kiitos Rosetta Kivi ja riittaHelinä ja kiitos kommentoinnista!

  Taitaa muuten olla ensimmäinen kerta, kun ihan oikea kirjailija on käynyt kommentoimassa blogissani – olen otettu 🙂

  Pomo on pahin -kirja kolahtaa niin totaalisesti, koska sieltä on helppo löytää samankaltaisia sattumuksia kuin omasta työkokemuspiiristä. Jos kaikilta aiemmilta esimiehiltäni otettaisiin hyvät puolet ja ne yhdistettäisiin, niin saisin itselleni melkeinpä täydellisen pomon 😉

 3. Lueskelin kirjasta sivuja sieltä täältä, muutamia otoksia vaan silmäillen!!!!Tuntui aikas sekaiselta, mutta sitten tunnistin joitain tuttujakin asioita, otin pari sivua tekstistä kopioita, ja saatan harkita kirjan kokonaan lukemista, mutta vain saatan. En lupaa vielä mitää varmaa- voi olla siis niin että luenkin sen!!!!Heippat!!!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s