Appelsiinin tuoksua · Bloggaus · Blogging in English

7 kuolemansyntistä lasia – 7 Deadly Glasses

Viha – Wrath
Ahneus – Greed
Ylpeys – Pride
Kohtuuttomuus (mässäily) – Gluttony
Himo – Lust
Kateus – Envy
Laiskuus – Sloth

Nämä punaviinilasit perustuvat 7 kuolemansyntiin. Jokainen lasi kiteyttää yhden kuolemansynnin, joka tuodaan ilmi juomarituaalin myötä. 7 kuolemansyntistä lasia ylistävät tunteen paloa ja rohkaisevat käyttäjää olemaan teatraalisella tavalla syntinen. Englannissa käsintehdyt. Rajoitettu painos. Saatavilla tilauksella. Hinta pyynnöstä.

These red wine glasses are based on the 7 deadly sins. Each glass encapsulates a sin, which is revealed through the ritual of drinking. The ‘7 Deadly Glasses’ are about celebrating passion and encouraging the user to be sinful in a theatrical fashion. Handmade in England. Limited Edition. Available to order. Price on Request.

via Deadly Glasses – Kacper Hamilton – Hamilton Design

Edit 12.7.2013: Kuvat poistettu ja linkit korjattu.

3 vastausta artikkeliin “7 kuolemansyntistä lasia – 7 Deadly Glasses

  1. Hei ritaHelinä ja kiitos kommentoinnista!

    Kuten olen aiemmin joskus kirjoitellut, olen erittäin suopea ja salliva muita kohtaan, mutta itseäni kohtaan olen ankara. Uskoisin, että minun kuolemansyntini on ylpeys/turhamaisuus. Olen tottunut meikkaamaan töihin lähtiessä ja katsomaan peiliin ennen ulosmenoa. Vapaa-aikana en meikkaa, joten asia liittyy omaan työrooliini. Osaan olla myös tyhmänylpeä eli minähän en lue käyttöohjeita. Ennen olin myös marttyyri, varsinkin ensimmäisessä avioliitossa.

    YLE – Pyhät ja Pahat syntitestin myötä esiin nousi myös hengen velttous, jonka ilmiöistä ”innostuksen lerpahtaminen heti, kun ei olekaan enää kivaa” ja ”myös ylenmääräinen häärääminen tai toimeliaisuus, joka estää järkevän ajattelun ja oman äänen kuulemisen” sopii minuun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s