Appelsiinin tuoksua · Bloggaus · Huomionosoitukset

Arte y pico

Olen saanut Arte y pico -pystin avokätiseltä Kelvottomien kirjailijoiden seuramme perustajalta SusuPetalilta.

Tällaiset ovat palkinnon säännöt:

1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat täällä.

Luovutan pokaalin takaisin SusuPetalille, koska hän osaltaan innoittaa minua kirjoittamaan. Toinen pokaali lähtee uuden elämän alun onnitteluna Ajatuksia ensimmäisestä maailmasta -blogiin. Kolmas pokaali menee Ei päätä ei häntää elämässä -blogiin kannustuksena ja lohdutuksena, koska Janna on kulkenut todella pitkän ja raskaan toipumistien. Neljäs pokaali menee samoista syistä kannustuksena ja lohdutuksena Elävältä tapetun päiväkirja -blogiin Naiselle. Viides pokaali menee uudelle tuttavuudelle, Katja Tanskaselle, joka kirjoittaa rohkeasti mm. yhteiskunnallisista aiheista.

Edit 5.11.2008:

Sain Katja Tanskaselta toisen Arte y pico -pokaalin näillä saatesanoilla:

”Ensimmäisen viidestä pokaalista luovutan takaisin Auringonkukkametsälle ja hänen blogilleen Appelsiinin tuoksua. Minua viehättää sen yllätyksellinen monipuolisuus. Syvälliset yhteiskunnalliset aiheet, viihdeuutiset ja arjen selviytymistarinat kulkevat Auringonkukkametsän poluilla käsi kädessä. Appelsiinin tuoksu houkuttelee taustoiltaan hyvin erilaisia lukijoita.”

Kaunis kiitos, Katja!

4 vastausta artikkeliin “Arte y pico

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s