Appelsiinin tuoksua · Meemit

Ammatinvalintatesti

Tein ammatinvalintatestin, jonka perusteella voi tutkia omia mielenkiinnon kohteita. Löysin testin Kirjailijan häiriöklinikka-blogista.
Testi perustuu väljästi amerikkalaisen psykologin John Hollandin teoriaan eri ihmistyypeistä.


Tässä joukko ammatteja, joissa voisin parhaiten hyödyntää näitä ominaisuuksia.

Näistä ammattinimikkeistä olen kokeillut tähän mennessä vasta kolmea. Minulla on siis vielä paljon kaikenlaista kokematta. Aika näyttää, kuinka montaa ammattia tulen kokeilemaan.

3 thoughts on “Ammatinvalintatesti

  1. Kiitos kivasta testistä! Tein itsekin sen ja julkaisin tuloksen blogissani. Käypä katsomassa tulokseni. 🙂

    Jännä kuinka sinulle tuli neljään ryhmään lähes yhtä suuret palkit. Olet monilahjakas?

    Ja monta johtajan hommaa sinulle on tullut. Olet synnynnäinen johtaja?

  2. Moi Ystäväni & Hengenheimolaiseni. Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa ja meillä tuntuu olevan monta yhtymäkohtaa. Tunnet minut noin vuoden ajalta.
    Viestini ei liity mitenkään tämän päivän aiheeseen, mutta halusin vain lähettää vähän surullisia terveisiä: erään läheiseni tila on huonontunut huomattavasti; olemme puhuneet hänestä tämän kevään aikana useasti. Toivottavasti suunta on ylöspäin, sillä viime päivät ovat olleet aika raskaita.
    Mukavaa viikonloppua ja nähdään ensi viikolla!

  3. Hei HeidiR ja adiemus sekä kiitos kommentoinnista!

    HeidiR, ehkä olen synnynnäinen johtaja tai sitten en. Aika tulee näyttämään sen. Tähän mennessä en ole vielä toiminut johtajana, mutta olen löytänyt kouluttajan roolista itselleni sopivan työtoimen.

    adiemus, olet yksi niitä harvoja, jolle olen kertonut blogistani ja joka todella tuntee minut oikeassa elämässä ja arvostan suuresti, että rohkenit kommentoida! Tunnen suurta surua puolestasi, että läheisesi tila on heikentynyt. Toivon myös, että suunta on jatkossa ylöspäin. Läheisten sairastaminen ei ole helppo asia. Nähdään ensi viikolla pitkästä aikaa!

    Hyvää juhannuksen jälkeistä elämää kaikille lukijoille!

Jätä kommentti