Appelsiinin tuoksua · ESFJ · Nyt

ESFJ

Huomasin Blogilistan hakemistossa oudon kirjainyhdistelmän: ESFJ. Tutkin asiaa ja päädyin BlogiPersoonaBlogi* -sivuille. Tein testin ja oma persoonallisuustyyppini on ESFJ (Extraverted Sensing Feeling Judging – The Caregiver).

Ekstrovertti-Havaitsija-
Tunteva-Järjestelmällinen

ESFJ:tä voidaan kuvata lämpimäksi ja avoimeksi ihmiseksi. Hän pitää vilpittömästi muista ihmisistä ja keksii yllätyksiä, joilla voi ilahduttaa läheisiään. Hän on syntymäpäivien ehdoton järjestäjä ja viihdyttäjä, joka tuo mukanaan hauskan tunnelman. ESFJ:lle on tärkeää saada vaikuttaa ihmisten elämään. Työelämässä ESFJ tarvitsee muiden antamaa rohkaisua onnistuakseen parhaiten. Hän on sisimmiltään herkkä ja pahoittaa mielensä pitkäksi aikaa, jos joku loukkaa häntä. Hänellä on tapana hautoa pahaa mieltä sisällään, eikä pääse helposti sen yli.

ESFJ on positiivisesta mielenlaadustaan huolimatta melko kaksijakoinen persoona, jonka toimintaa toisaalta leimaa lämmin, huolehtiva suhtautuminen ihmisiin ja toisaalta selvät mielipiteen oikeasta ja väärästä. Niinpä tilanteen tullen, jossa joku on toiminut hänen mielestään väärin, on ESFJ:lle tuskallinen, koska halu tuomita ja antaa anteeksi riitelevät keskenään. Äitinä tai isänä ESFJ voi olla tiukka, joka pitää lapsensa kurissa ja rankaisee heitä armottomasti, mutta joka lopulta armahtaa pahantekijän. Ylihuolehtivaisuudesta johtuen hän näkee maailman täynnä vaaroja ja voi tulla epäluuloiseksi.

Työelämässä ESFJ on hyvä asioiden delegoija. Hän on palvelualtis ja odottaa myös saavansa muilta hyvää palvelua. Palvelualojen lisäksi ESFJ:lle sopivia aloja ovat peruskoulun opettaja ja lääketieteellinen ala.

2 % testiin vastanneista kuuluu samaan ryhmään kuin sinä.

Kuuluisia ESFJ-luonteita:

Kuuluisia kuvitteellisia ESFJ-luonteita:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s