Appelsiinin tuoksua · Bloggaus · Huomionosoitukset

Sairaana kesälomalla ja Schmooze

Olen ollut äitiyslomalla, sen jälkeen kesän hoitovapaalla ja nyt aiemmin pitämättömällä kesälomalla. Kesä on vaihtunut aikaa sitten syksyksi, mutta minä ”lomailen” kotona lapsen kanssa. Kävin eilen työterveyslääkärillä, koska selkään on tullut lukko eli lihaskouristus. Nostin rattaista pienokaista (painaa reilut 11kg) väärässä asennossa ja selässä napsahti. Kiputilaa on jatkunut useamman viikon, joten eilen oli pakko raahautua lääkäriin. Sain yöksi lihaksia rentouttavaa lääkettä sekä tulehdus- ja kipulääkettä. Viime yönä olin tunnin täysin hereillä, koska kolmiolääkkeet näyttävät vaikuttavan minuun siten. Jatkuva tietokoneen ääressä istuminenkaan ei tee hyvää. Taidan siirtyä sohvalle katsomaan viikon aikana tallennettuja tv-ohjelmia, sillä meille on vihdoinkin saapunut tallentava digiboksi mallia ProCaster PVR-6300T. Sillä voi samanaikaisesti tallentaa 4 kanavaa ja katsoa vielä 5. kanavaa. Jihuu – nyt saan nauttia lempiohjelmistani silloin kun haluan ; )

P.S. Mieto Marinadi oli myöntänyt minulle oheisen merkin, jonka suomennos Allyn tekemänä kuulemma kuuluu seuraavasti:

”Nää palkitut eivät oo vaan niitten suosittujen pissisten kaa, vaan ottavat myös uuet lokit leikkiin mukkaan. Ne herättellee myöski järkevää keskustelua, vaikka kuka pistäis vastaan ja siltiki he saavat aikaan lähheisyyen ja ystävyyen tunnun.”

Kiitän ja niiaan! Laitan kunniamerkin omalta osaltani jakoon, kunhan saan itseni levolla vähän parempaan kuosiin.

Edit 19.9.2007: Haluan ojentaa Schmooze-kunniamerkin seuraaville bloggausimmeisille: PligaaBlogi ©Maurelita, *pusnus*, Äitini on alkoholisti, Vihamielinen Maa – Läheisriippuvuus Blogi ja Johanneksen saatto.

Alkuperäinen teksti menee näin: ”The ’Power of Schmooze Award’ is The Award for bloggers who ”effortlessly weave their way in and out of the blogosphere, leaving friendly trails and smiles, happily making new friends along the way. They don’t limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello – all the while fostering a sense of closeness and friendship”. Tämä kunniamerkki lähti liikkeelle täältä ja siirtyi sekä levisi Suomen puolelle näin:

11 vastausta artikkeliin “Sairaana kesälomalla ja Schmooze

 1. Näköjään tuo näkyy eli yritetään uudestaan:

  Hauskoja nuo globaalit meemit, tulevat eri reittejä ja leviävät kuin tauti.
  Itselleni Schmooze tuli seuraavasti:

  Peter sai Krystynalta Schmoozin:

  http://peter-olson.blogspot.com/2007/09/power-of-schmooze-award.html

  Peter antoi sen eteenpäin HPY:lle:

  http://hpyl.blogspot.com/2007/09/building-bridges.html

  HPY ojensi sen minulle, ja sitten se olikin jo kotimaassa:

  http://susup.blogspot.com/2007/09/bad-conscience.html

  Toivotaan, että tämä tallentuu nyt, kun eka yritys meni pieleen.

  Paranemisia selälle!!!

 2. No, onpas outoa. Olen kaksi kertaa laittanut kommentin, eikä tule näkyviin. Voisiko johtua siitä, että kommentissa oli linkkejä eli jäikö johonkin spämmihaaviin?

  No, yritän ilman linkkejä eli tuosta Schmoozen tulosta kirjoitin, että hauskoja reittejä ja eri reittejä pitkin globaalit meemit leviävät. Oma Schmoozeni tuli syyskuun alussa Ranskan kautta, ensin Peter(joka oli saanut sen Krystynalta) antoi palkinnon HPY:lle, joka lahjoitti tunnustuksen minulle ja itse jätin palkinnon kiertämään kotimaahan.

  Paranemista selälle!

 3. Harmi selkääsi 😦 Otan osaa.

  Kiitos maininnasta ja linkityksestä. Jakelin itse Schmooze-kunniamerkkiä monille suosikeilleni, itseni väsyksiin linkittäen, ja sitten en saanut aikaiseksi käydä kaikille edes kertomassa 😀

  Aika jännää että sait jäljitetyksi alkuperäisen schmoozeksen!

 4. Hei SusuPetal ja Rita! Kiitos kommentoinnista ja paranemistoivotuksista : )

  Juups, näin siinä kävi, SusuPetal, että linkkien vuoksi kommenttisi olivat joutuneet spämmihaaviin, josta kävin ne noukkimassa takaisin näkyviin.

  Lepo on hyväksi minulle, joten olen pyrkinyt ottamaan iisisti niin paljon kuin mahdollista. Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa : )

 5. Olipa yllättävä tuo kunniamerkin alkulähde…enpä olisi uskonut, että tuollaisen mutkan kautta minulle se sitten saapui. 🙂 Kiva käydä kurkkimassa salapoliisitöitäsi. 🙂

 6. Hei Tarjuska ja kiitos kommentoinnista!

  Kun jokin asia kiinnostaa ja innostaa minua, niin luonteeseeni kuuluu se, että tutkin asiaa niin perinpohjin kuin vain voin. Minulle ei riitä pelkkä lehtijuttu, vaan haluan tietää sen alkuperäislähteen. Jos tiedon vain saa etsittyä googlettamalla, niin sen teen : )

  Lääkärin määräämät lääkkeet ovat auttaneet selkäkipuihin jonkin verran, mutta lepoa tarvitaan vielä. Meillä on myös sukulainen viikonlopun ajan kylässä, joten blogin kirjoittaminen saattaa olla estettynä.

 7. Hei, nyt mä tajuan minkä merkin sä mulle ojensit!! Kiitos! Kannan sitä ypeänä, rinta rottingilla.

  Olispa mulla nyt joku merkki jonka voisin sulle ojentaa, vaikka Erkki-merkki.. ei oo edes pelimerkkejä..

  Toivotan mukavia unia! Kai munkin pitäis jo mennä nukkumaan. Hullun hommaa valvoa öisin..

 8. Hei Hostileland ja kiitos kommentoinnista ja kaikista toivotuksista!

  Viikko takana kipulääkkeitä ja eilen illalla päätin toistaiseksi lopettaa lääkityksen. Selvisin hienosti eilisillan, yön ja tämän päivän. Sain lähetteen fysioterapiaan, joten pitää tilata aika hoitoihin. Tarvitaan säännöllistä liikuntaa, jotta selkä pysyy kunnossa. Pelkkä vauvan nostelu ja hyötyliikunta ei riitä. Aloitinkin kerran viikossa jumpan, joka saa hien pintaan ja hymyn huulille : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s