Appelsiinin tuoksua · Juhlapyhät · Nyt · Työelämä · Vastuullinen vanhemmuus

Työmatkalla, ystävien luona

Kiirusta on pitänyt viikon ajan. Alkuviikon lapset olivat vielä influenssassa, sitten palasimme takaisin normaaliin päiväjärjestykseen. Loppuviikosta lensin SAS:lla, Lufthansalla, Cimber Airilla ja Blue1:lla Keski-Eurooppaan ensimmäiselle ulkomaan työmatkalle 2 yöksi, joten ystävänpäiväkin hurahti siellä nopeasti ohi. Tänään kävin ystävien luona kyläilemässä sekä Me&I –lastenvaatekutsuilla. Tietokoneella vietetty aika on mennyt verkostoitumalla ja pelailemalla Facebookissa. Blogilukijaani tilaamat 260 blogia (joukossa 9 lehden RSS-feediä) odottavat lukemista.

Töissä on aloitettu yt-neuvottelut, jotka kohdistuvat minuunkin. Aloitin jo aiemmin saamallani lääkärin lähetteellä työnohjauksen. Takana on nyt yksi käynti, joka sattumalta osui juuri sille päivälle, kun yt-neuvotteluista kerrottiin. Ajatukset töistä ja tulevaisuudesta ovat hieman hajallaan, etten osaa niitä nyt jäsennellä kunnolla. Olkoon tämä nyt vain tällainen muistiinmerkintä blogiini.

Ensi viikon talviloma onneksi lähestyy, luvassa on 4 päivän laskettelureissu Pyhälle kahden ystävälapsiperheen kera. Tällä kertaa ei tarvitse pelätä, että joku alkaisi synnyttämään kesken matkan (kuten viime Lapin laskettelulomalla kaksi vuotta sitten), koska kukaan äideistä ei ole viimeisillään raskaana. Luvassa on lasten kanssa touhuilua ja ulkoilua sekä todellista lomaa, koska majoituskohteesta puuttuu nettiyhteys : )

2 vastausta artikkeliin “Työmatkalla, ystävien luona

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s